Șoferul care nu a oprit la semnalele polițiștilor și a lovit cinci mașini a fost reținut

319
Șoferul care nu a oprit la semnalele polițiștilor și a lovit cinci mașini a fost reținut - recidivist213394200-1531640770.jpg

Articole recomandate

Poliția Capitalei a anunțat că bărbatul de 39 de ani care nu a oprit la semnalele polițiștilor din București și a lovit cinci autoturisme, rănind două persoane, a fost reținut de către Brigada Rutieră, potrivit news.ro.

Duminică dimineață, el se află Parchetul de pe lânga Judecătoria Sectorului 1 și va fi prezentat magistraților pentru stabilirea măsurilor legale care se vor lua împotriva sa.

Suspectul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, părăsirea locului accidentului și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Bărbatul în vârstă de 39 de ani este recidivist, fiind o persoană periculoasă.

"Un echipaj al Secției 2 Poliție se deplasa la intervenția unui caz, sesizat prin 112, moment în care au făcut semnal de oprire unui autoturism cu număr de înmatriculare de Buglaria. Conducătorul autoturismului a refuzat să oprească, motiv pentru care aceștia au plecat în urmărirea lui. Prin stație, în același timp, au solicitat sprijin celorlalte echipaje aflate în zonă și s-a încercat blocarea autoturismului ", a declarat, vineri, Mirela Drugă.

Pe strada Alexandru Șerbănescu, șoferul a pierdut controlul volanului și a acroșat alte cinci autoturisme.

Potrivit acesteia, urmărirea a durat aproximativ cinci minute. S-a pornit de la strada Salubrității, iar evenimentului s-a produs pe strada Alexandru Șerbănescu, scrie romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2496 secunde