Oferte speciale la modelele Opel, mâine și poimâine, la Rădăcini Motors Constanța

392
Oferte speciale la modelele Opel, mâine  și poimâine, la Rădăcini Motors Constanța - opelcover123-1521048647.jpg

Articole de la același autor

Pe 16 și 17 martie, la Rădăcini Motors Constanța are loc evenimentul anual dedicat fanilor Opel, cu oferte speciale pentru autovehiculele și serviciile Opel. Toți cei ce doresc să își achiziționeze un Opel în aceste zile beneficiază de oferte speciale prin programul Rabla la serviciile și modelele Opel.

Astfel, prețul pentru Astra Sedan Turbo începe de la 11.250 euro, cu TVA și prima de casare incluse. Prețul este valabil pentru motorizarea de 1.4i, 140 CP, cutie de viteze în șase trepte și echipare Enjoy. În ultimii doi ani, Opel Astra Sedan a fost cel mai vândut model de import în programul Remat. Multi-premiatul model Opel este acum în ofertă specială cu un motor mai puternic.

"În plus, toți cei ce achiziționează modelul Astra Sedan Turbo în perioada 16 - 17 martie beneficiază și de cinci ani garanție și cinci ani asistență rutieră", au declarat reprezentanții Rădăcini Motors Constanța.

Și modelul Opel Corsa 1.4i 90CP are, în această perioadă, un preț special: de la 8.870 euro, cu TVA și prima de casare incluse. Prețul este valabil pentru motorizarea de 1.4i, 90 CP uși și nivel de echipare Enjoy. Ofertă specială este și la Opel Crossland X, care costă 10.960 euro, cu TVA și prima de casare incluse, pentru motorul de 1.2 benzină 81 CP, nivel de echipare Enjoy.

Toți cei ce decid să achiziționeze un Opel în cadrul evenimentului Opel 24h beneficiază și de finanțare avantajoasă cu 0% dobândă pentru contractele încheiate prin Impuls Leasing. În plus, Rădăcini Motors Constanța își va prelungi programul de lucru pe perioada evenimentului. "Experiența anilor trecuți a demonstrat un interes major pentru acest gen de campanie, motiv pentru care am decis să ne prelungim programul de lucru. Ne găsiți la showroom-ul nostru din zona sensului giratoriu Pod IPMC, vineri, 16 martie, și sâmbătă, 17 martie, între orele 9.00 și 21.00. Mai multe detalii obțineți accesând constanta.radacini.ro sau apelând numărul de telefon 0341/180.180", au mai spus reprezentanții Rădăcini Motors Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2539 secunde