Șoferii din Constanța sfidează legea! Ce au descoperit polițiștii

275
1
Șoferii din Constanța sfidează legea! Ce au descoperit polițiștii - sofericonstanta-1454347183.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii din cadrul Gărzii de Coastă au identificat, în zona de competență a Serviciului Poliției de Frontieră Negru Vodă, un constănțean care conducea un autoturism înmatriculat în Bulgaria, pentru care a prezentat la control un certificat tip I.T.P. fals.

Șoferul, în vârstă de 38 de ani, le-a spus oamenilor legii că a achizi-ționat mașina marca Opel Vectra de la un cetățean român, dar nu știa că inspecția tehnică periodică este atestată de un document fals.

Oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de "fals material în înscrisuri oficiale" și "uz de fals", fapte prevăzute și sancționate de art. 320 și art. 323 din Codul Penal.

Mai curajos s-a dovedit a fi un alt șofer care, deși avea permisul anulat de ani buni, nu a putut renunța la volan.

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat, în Portul Constanța, un șofer aflat la volanul unui autoturism, deși permisul său de conducere era anulat.

Oamenii legii au tras pe dreapta un autoturism marca Daewoo Matiz, condus de un bărbat de 54 de ani, cu domiciliul în Constanța, care avea permisul de conducere anulat din anul 2009.

Tupeul omului nu a fost pe placul polițiștilor, care îl vor trage la răspundere pentru săvârșirea infracțiunii de "conducerea unui autovehicul de către o persoană care nu mai deține acest drept", faptă prevăzută și sancționată de art. 335, alin. 2 din Cod Penal.

Comentează știrea

Ema
3 februarie 2016
BANI

Castiga bani de acasa. Aceasta poate fi o mare oportunitate pentru tine! Cautam colaboratori pentru publicare anunturi. Se lucreaza comod de acasa, maximum 3 ore pe zi, in funtie de abilitati. Cerinte: - calculator - conexiune internet - rabdare - cunostinte minime PC - seriozitate - perseverenta Nu este necesara experienta.Oferim instruire gratuia sub forma unor lectii prin e-mail. Veti trece mai intai prin instruire apoi, dacă doriti, veti incepe sa lucrati. Pentru mai multe detalii lasati mesaj cu textul "INFO " la adresa de e-mail : [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.521 secunde