Șoferii constănțeni s-au "încălzit" cu alcool între nămeți și au rămas pietoni

246
Șoferii constănțeni  s-au

Articole de la același autor

În urmă cu două zile, polițiștii din cadrul Secție 2 Rurale Mihail Kogălniceanu l-au depistat pe Ionel Strugariu, în vârstă de 25 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Tânărul a fost surprins de polițiștii constănțeni în data de 6 ianuarie, ora 01.35, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Tîrgușor - județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost escortat și introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Constanța.

Bărbatul fusese eliberat în data de 19 septembrie 2016, după ce a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru tentativă de omor. Curtea de Apel Constanța l-a condamnat definitiv în data de 12 decembrie 2013, iar din această pedeapsă i-a fost scăzută perioada arestului preventiv, de aproximativ 8 luni.

De asemenea, ieri, un șofer care a rămas înzăpezit în localitatea Nicolae Bălceascu, pe DN 2A, s-a "încălzit" cu alcool alături de un prieten din autoturism. După ce drumul a fost parțial deblocat, acesta a plecat la drum, însă polițiștii l-au oprit și l-au condus la spital pentru recoltarea de probe biologice. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4146 secunde