Șoferii beți și fără permise, sancționați de polițiștii rutieri

167
Șoferii beți și fără permise, sancționați de polițiștii rutieri - soferii2-1564336271.jpg

Articole de la același autor

Ca în fiecare week-end, oamenii legii au depistat la volan o mulțime de șoferi indisciplinați, beți și pe deasupra, și fără permise de conducere. Astfel, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au depistat un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din localitatea Sinoe, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe DC 79, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 


La rândul lor, polițiști din cadrul Biroul Rutier Mangalia au depistat un bărbat, de 43 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Corneliu Coposu din localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. 


Și polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, de 36 de ani, din municipiul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Recoltei din localitatea Tuzla, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.0098 secunde