Șoferi prinși "zburând" pe autostradă. Cum au fost sancționați vitezomanii

210
2
Șoferi prinși

Articole recomandate

Polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale au depistat, astăzi, alți trei conduca tori auto, care rulau cu viteze execsive pe autostrăzi.

În jurul orei 16.00, polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale au depistat, pe Autostrada A3 Turda-Borș, un clujean de 34 de ani, conducând cu viteza de 184 km/h. Acesta a fost surprins cu ajutorul aparatului radar, la kilometrul 42.

La aceeași oră, pe Autostrada A1, București - Râmnicu-Vâlcea, la km 98, aparatul radar a mai înregistrat viteza de 202 km/h, cu care conducea un bărbat de 49 de ani, din Bcurești.

De asemenea, pe Autostrada A 1, Râmnicu-Vâlcea, la km 356, a mai fost depitat un șofer, de 32 de ani, care conducea un motociclu, cu viteza de 201 km/h.

Polițiștii i-au sancționat pe primii doi cu amenzi de câte 1.305 lei, iar pentru cel de-al treilea s-a aplicat amenda de 2.900 de lei. Ca măsură complementară, li s-au reținut permisele de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.

Comentează știrea

Gigi Limo
21 martie 2017
Ardelean vitezoman

Pe cel din Cluj cred ca il chema Flash!

sofer
21 martie 2017
pedepse si pedepse

in Franta ,dupa amenda , suspendarea permisului pt 3-6 luni si luarea unui nr de puncte de pe permis (sanctiune data de politia rutiera) urmeaza cam dupa 1 an un proces civil unde judecatorul ,in functie de gravitatea faptului, mai poate suspenda permisul pana la 1an. la 100kmh peste viteza legala se poate CONFISCA masina chiar daca este FERARI. ceea ce i s-a intamplat si fiului lui KADAFI când acesta era inca presedinte. la noi, 2,3 mii de lei pt imbecili care dau ciubuc o astfel de suma este "0"

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9366 secunde