Șoferi prinși băuți la volan. Unul a refuzat prelevarea de probe biologice

172

Articole de la același autor

Polițiștii Serviciului Rutier și agenți din județul Constanța au depistat mai mulți șoferi care s-au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice.

Astfel, la data de 22 mai, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism pe strada Ștefan Panaitescu din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

De asemenea, polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au depistat un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din Năvodari, care a condus un autoturism pe raza localității, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Persoana în cauză a refuzat prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 21 mai, polițiștii Secției 9 Rurală Topraisar au oprit un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din localitatea Chirnogeni, care a condus un autoturism pe raza localității, având permisul de conducere reținut și fiind sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii au condus persoanele în cauză la spital pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În cauze, polițiștii constănțeni au întocmit dosare penale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.4787 secunde