Mai multe ştiri online:

Șoferi penali, prinși pe străzile din Constanța

Ştire online publicată Luni, 06 Aprilie 2015. Autor: Andreea ILIESCU
Polițiștii rutieri constănțeni au acționat, la sfârșitul săptămânii trecute, pentru depistarea con-ducătorilor auto care se urcă la volan fără a respecta legile în vigoare. Astfel, în noaptea de vineri spre sâmbătă, oamenii legii au depistat un tânăr de 24 de ani, care conducea pe strada Văii din Medgidia în timp ce se afla sub influența bău-turilor alcoolice, respectiv 0,64 mg/ alcool pur în aerul expirat. 


Și polițiștii din Ovidiu au tras pe dreapta un tânăr de 30 de ani, care conducea pe strada Poiana din orașul Ovidiu deși avea dreptul de a conduce suspendat. De asemenea, rutieriștii din municipiul Con-stanța au depistat un bărbat de 40 de ani, care conducea pe strada Spiru Haret deși nu avea permis de conducere și era și băut, rezultatul în aparatul Drager fiind de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. În plus, pe strada Chiliei, oamenii legii au tras pe dreapta un tânăr de 27 de ani care conducea deși era băut.


Acesta avea o alcoolemie de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. Toți șoferii s-au ales cu dosare penale. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8699 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4053 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2783 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8896 secunde