Mai multe ştiri online:

Șoferi, nu uitați să achitați rovinieta!

Ştire online publicată Vineri, 06 Aprilie 2018. Autor: Alina RADU
În cazul în care plecați la drum, nu uitați să achitați rovinieta. Dacă tranzitați podurile de la Fetești și Cernavodă, vă reamintim că trebuie să plătiți și tariful de trecere (peajul) de câte ori tranzitați podurile. Ambele tarife pot fi plătite și prin SMS: peajul la numărul 7577 (http://www.cnadnr.ro/ro/peaj/peaj-prin-sms) și rovinieta la numărul 7500 (http://www.cnadnr.ro/ro/roviniete/rovinieta-prin-sms).

Prin plata în timp util a rovinietei și peajului, evitați riscul de a primi amenda.

Peajul si rovinieta mai pot fi achitate: pe site-ul CNAIR www.erovinieta.ro dedicat unor astfel de plăți (inclusiv pentru rovinietă); la distribuitorii autorizați, în special în benzinării (http://www.cnadnr.ro/ro/puncte-de-distributie); direct la punctul de plată amplasat pe banda marginală de trecere identificată prin înscrisul „cash” (există o singură astfel de bandă pe sens de trecere).

Peajul este valabil 12 luni de la data plății, în cazul în care nu ați efectuat trecerea.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere reamintește că prin portalul web www.erovinieta.ro se pot verifica plățile efectuate și perioadele de valabilitate, precum și trecerile prin stația de taxare Fetești (pe benzile marcate „e-tarif”). 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8699 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4053 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2783 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7469 secunde