Șoferi, luați aminte! Reguli noi pentru circulația auto, în stațiunea Mamaia

2871
Șoferi, luați aminte! Reguli noi pentru circulația auto, în stațiunea Mamaia - trafic-1494519641.jpg

Articole de la același autor

Circulația auto în stațiunea Mamaia s-a schimbat, începând de ieri, în vederea pregătirii pentru perioadele aglomerate din sezonul estival. 


Astfel, în zona Perla, la intersecția bulevardului Mamaia cu bulevardul Aurel Vlaicu, se circulă, dinspre Pescărie spre Năvodari, pe trei benzi de circulație, banda întâi cu prioritate și banda a doua și a treia fără prioritate, iar din direcția Năvodari spre Constanța, pe bulevardul Aurel Vlaicu, la dreapta pe trei benzi de circulație. 


De asemenea, din direcția bulevardului Aurel Vlaicu spre Năvodari, înainte, se merge pe două benzi de circulație, cu prioritate față de autovehiculele care se deplasează dinspre Pescărie spre Năvodari, iar din direcția bulevardul Aurel Vlaicu spre Pescărie la dreapta, pe două benzi de circulație. 


Tot de astăzi, viteza maximă admisă pe bulevardul Mamaia, în stațiune, este de 50 km pe oră, semnalizată corespunzător cu indicatoare rutiere la cele trei intrări în stațiunea Mamaia. 


"Rugăm participanții la trafic să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră, să nu afecteze fluența și siguranța circulației și să nu producă prejudicii proprietății publice sau private", precizează reprezentanții Primăriei Constanța. 


Oprirea, staționarea și parcarea se vor face în locurile special amenajate și semnalizate, fără ocuparea spațiilor destinate stațiilor taxi și autobuz. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3949 secunde