Șoferi inconștienți. La volan, beți și cu permisul suspendat

269
Șoferi inconștienți. La volan, beți și cu permisul suspendat - aucondus-1559071085.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat, zilele trecute, un bărbat în vârstă de 20 ani, care a condus un autoturism, pe raza localității Costinești, având permisul de conducere suspendat. 


În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul i-a fost încredințat persoanei în cauză de către un tânăr, de 18 ani. Drept consecință, șoferului i-a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru încredințarea unui vehicul pentru conducere pe drumurile publice unei persoane fără permis de conducere. 


Un caz similar a fost înregistrat și de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța, care au depistat un alt bărbat, în vârstă de 41 de ani, care a condus un autoturism pe strada Cișmelei din municipiu, având dreptul de conducere suspendat pentru perioada în curs. Oamenii legii au stabilit faptul că bărbatul în cauză a acroșat două autoturisme parcate regulamentar, pe partea stângă a sensului său de mers. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. (M.Ș.)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3891 secunde