Șoferi băuți și fără permis, prinși pe străzile din Constanța

492
Șoferi băuți  și fără permis, prinși  pe străzile  din Constanța - soferi-1514296543.jpg
Polițiștii din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au depistat un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe raza localității Tuzla, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Tânărul în cauză a fost transportat la spital pentru a i se preleva probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, agenții Serviciului Rutier au depistat un tânăr, în vârstă de 19 ani, din localitatea Ciobanu, care a condus un autoturism, pe bulevardul Mamaia, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Tânărul în cauză a fost transportat la spital pentru a i se preleva probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii au mai prins un alt bărbat, de 40 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism pe aleea Gladiolei, din Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul în cauză a fost transportat la spital pentru a i se preleva probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauze, au fost întocmite dosare penale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9481 secunde