€ 4.7383
£ 5.3832
$ 4.2016

Mai multe ştiri online:

Șoferi, atenție! Trafic restricționat pe strada Termele Romane

Ştire online publicată Vineri, 14 Septembrie 2018. Autor: Alina RADU
Primăria municipiului Constanța anunță că, astăzi, între orele 8.00 - 17.00, traficul rutier va fi complet restricționat în zona Poarta 1, pentru turnarea covorului asfaltic.

Măsura este luată ca urmare a lucrărilor de reconfigurare și modernizare a zonei, iar restricțiile se vor aplica pe strada Termele Romane, tronsonul cuprins între strada Traian și bulevardul Regina Elisabeta, și pe Valea Portului, tronsonul cuprins între Poarta 3 de acces în port și strada Termele Romane.

„Menționăm că acces vor avea doar mijloacele Regiei Autonome de Transport în Comun, mașinile de poliție, pompieri și ambulanțele.

Ca rută ocolitoare se poate folosi strada Marcus Aurelius, care va fi transformată din stradă cu sens unic în stradă cu dublu sens, pentru a se putea accesa portul turistic sau centrul vechi”, anunță reprezentanții autorităților locale.

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, va distribui pliante informative cu rutele ocolitoare tuturor rezidenților și celor care tranzitează zona.

De asemenea, conducătorii auto sunt sfătuiți să utilizeze celelalte artere rutiere. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7602 secunde