Mai multe ştiri online:

ȘOFERI, ATENȚIE! ESTE ACCIDENT PE PODUL AGIGEA! TRAFICUL, ÎNGREUNAT

Ştire online publicată Luni, 16 Iulie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Accident rutier pe Podul Agigea! În aceste momente, traficul se desfășoară cu dificultate. 


Este vorba despre un accident ușor, pe fondul tamponării. Șase autoturisme implicate, pe DN39 Pod Agigea. Se circulă alternativ, pe o singură bandă. Se pare că ar fi o victimă.  


Poliția Rutieră a finalizat cercetările la fața locului și a reușit deblocarea a două benzi, pe sensul dinspre Mangalia, și a unei benzi dinspre Constanța. Trei autoturime sunt netransportabile, iar polițiștii acționează pentru fluența traficului, pe DN 39, dinspre Eforie Nord către autostradă. Din primele informații, în carambol au fost implicate șapte autoturime. 


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8757 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4060 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2791 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8983 secunde