Șoferi, atenție dacă plecați azi la drum! Ce se întâmplă pe Autostrada Soarelui

167
Șoferi, atenție dacă plecați azi la drum! Ce se întâmplă pe Autostrada Soarelui - lucrariautostradasoarelui1491983-1495176987.jpg

Articole recomandate

Circulația rutieră se desfășoară din nou cu restricții, vineri, pe autostrada A 2, pe ambele sensuri de mers - București-Constanța și Constanța-București, din cauza unor lucrări care se preconizează că se vor încheia în 30 mai, anunță Centrul Infotrafic al Poliției Române.

Se execută lucrări între kilometrii 111+600 și 106+600 de metri, pe sensul de mers către București. Din acest motiv, circulația rutieră în zona lucrărilor este deviată pe calea numărul unu. De asemenea, pe sensul către litoral al autostrăzii se execută anumite lucrări la partea carosabilă la kilometrul 15+870 de metri, în zona localității Cernica, județul Ilfov. Lucrările se realizează pe banda numărul unu și se preconizează că se vor încheia în 30 mai.

De asemenea, polițiștii amintesc că traficul rutier pe podul de la Agigea (DN39, județul Constanța) este întrerupt în această perioadă, din cauza unor lucrări, până în 25 mai.

În perioada în care podul de la Agigea este închis, Canalul Dunăre-Marea Neagră va putea fi traversat pe noul pod (Podul Apolodor), cu parcurgerea unei distanțe suplimentare de 2,8 kilometri. Pentru evitarea blocajelor în trafic, ruta alternativă propusă este următoarea: nodul rutier A4 (intersecție cu DN39, Agigea) - A4 (intrare port Constanța Sud) - podul nou peste Canalul Dunăre - Marea Neagră - bretea acces la DN39A - DN39A - DN39 (Eforie Nord - Agigea).



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4562 secunde