Șoferi "arși la buzunare pentru că umpleau microbuzele până la refuz

579
Șoferi

Articole de la același autor

În urma unei acțiuni desfășurate la nivel național, polițiștii rutieri au aplicat 930 de sancțiuni contravenționale, au depistat 194 de persoane care efectuau transport ilegal de persoane, contra cost, iar în 81 de situații în care s-a demonstrat repetabilitatea abaterii, au dispus și imobilizarea autovehiculelor prin reținerea certificatelor și a plăcuțelor de înmatriculare. 


În perioada 2-3 octombrie, Direcția Rutieră a Poliției Române a coordonat o acțiune, în toate municipiile și orașele din țară, pentru depistarea și sancționarea celor care efectuează transport rutier ilegal de persoane, contra cost. 


La acțiune, au participat 1.116 polițiști rutieri și 80 de reprezentanți ai instituțiilor cu competențe în domeniu și au fost verificate 5.818 autovehicule, fiind aplicate 930 de sancțiuni contravenționale.


Pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, polițiștii au reținut 13 permise de conducere, iar pentru defecțiuni tehnice sau dotări suplimentare nepermise de lege, au retras 130 de certificate de înmatriculare. 


Totodată, în cadrul acțiunii, polițiștii au identificat 194 de conducători de autoturisme ce efectuau în mod ilegal transport de persoane, contra cost. În 81 de situații, în care s-a demonstrat repetabilitatea abaterii, s-a dispus imobilizarea autovehiculelor prin reținerea certificatelor de înmatriculare și a plăcuțelor cu numărul de înmatriculare și conducătorii acestora au fost sancționați contravențional.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8586 secunde