ȘOFER REȚINUT DE POLIȚIȘTI. CE ACUZAȚII ÎI ADUC OAMENII LEGII DIN CONSTANȚA

359
ȘOFER REȚINUT DE POLIȚIȘTI. CE ACUZAȚII ÎI ADUC OAMENII LEGII DIN CONSTANȚA - accidentmamaia145786622515081325-1521141344.jpg

Articole de la același autor

Un tânăr, de 24 de ani, din Medgidia a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, fiind depus în C.R.A.P. al IPJ Constanța. 


xxx


În jurul orelor 19:30, un tânăr, de 24 de ani, din municipiul Medgidia, a condus un autoturism pe DN 3 și ajungând la intersecția cu strada Ștefan cel Mare, la efectuarea virajului la stânga, nu s-a asigurat și a intrat in coliziune cu autoturism, condus de catre un bărbat, de 32 de ani, din localitatea Viișoara, acesta efectuând manevra de depășire. 


În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat într-un copac, al doilea răsturnându-se. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorilor auto, precum și a doi pasageri. Cei doi conducători auto au fost testati cu aparatul etilotest, constatându-se că tânărul, de 24 de ani se afla sub influența băuturilor alcoolice, acesta având permisul de conducere reținut. În cauză, a fost întocmit dosar penal.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6719 secunde