Șofer înjunghiat în trafic de un alt conducător auto

174
Șofer înjunghiat în trafic de un alt conducător auto - carambolrutierinct1426271721-1522788621.jpg
Un incident a avut loc, marți, în Sectorul 3, fiind implicați doi conducători auto. Unul dintre ei l-a înjunghiat pe celălalt și a dipărut. Victima a fost transportată la spital, iar polițiștii au identificat agresorul care a fost dus la audieri la secția 7 Poliție.

Poliția Capitalei a anunțat că, în jurul orei 17.30, prin apel 112, pe raza Sectorului 3, a fost sesizată o altercație în trafic în care au fost implicați doi conducători auto.

"Unul dintre ei l-a lovit pe celălalt cu un obiect înțepător, după care a părăsit în viteză locația. La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipaje ale Secției 12 Poliție, care au luat primele măsuri, atât cu privire la partea vătămată, cât și la demararea investigațiilor și identificării de martori care să poată da detalii cu privire la eveniment", au precizat reprezentanții Poliției Capitalei.

Victima a fost transportată la spital, iar polițiștii au identificat și conducătorul celui de al doilea autoturism, persoană despre care există indicii că ar fi agresorul. Acesta a fost preluat de catre polițilti ai Secției 7.

Cercetările au fost preluate si sunt efectuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București si Serviciul Omoruri în vederea stabilirii situației, scrie romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.4988 secunde