Șofer beat, prins în flagrant în timp ce voia să mituiască doi polițiști

371
Șofer beat, prins în flagrant în timp ce voia să mituiască doi polițiști - politistmita-1566907899.jpg
Azi dimineață, ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Bacău, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, au prins în flagrant un bărbat, în vârstă de 30 ani, în timp ce încerca să mituiască doi polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Bacău - Serviciul Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene, cu suma de 300 euro pentru a nu constata săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și a nu-i întocmi dosar penal.


În fapt, tot în cursul acestei dimineți, în jurul orei 04.00, dispecerul din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău a sesizat la D.G.A. - Serviciului Județean Anticorupție Bacău, faptul că doi agenți de poliție din cadrul Postului de Poliție Cleja au informat aceea că un bărbat, conducătorul unui autovehicul implicat într-un eveniment rutier, le-a oferit suma de 300 de euro pentru a nu-și îndeplini îndatoririle de serviciu, fiind depistat conducând sub influența băuturilor alcoolice (0,86 mg alcool pur în aerul expirat).


Conform denunțului polițiștilor, tânărul fusese implicat într-un eveniment rutier, iar la testarea cu aparatul etilotest s-a constatat că a condus sub influența băuturilor alcoolice, sens în care a fost condus la Spitalul Județean Bacău în vederea prelevării probelor biologice, împrejurare în care le-a oferit lucrătorilor de poliție suma de bani refuzată categoric de către aceștia.


Ca urmare a actelor de procedură penală realizate de ofițerii S.J.A. Bacău, la percheziția efectuată asupra conducătorului auto a fost găsită suma de 1305 euro și 30 de lei, bani ridicați în vederea continuării cercetărilor.


Bărbatul a fost audiat în calitate de suspect pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău dispunând măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, precum și interdicția de a părăsi țara pe aceeași perioadă de timp. În cauză cercetările continuă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5968 secunde