Octogenară din Constanța, păcălită să dea escrocilor 10.000 de lei

253
2
Octogenară din Constanța, păcălită să dea escrocilor 10.000 de lei - octogenara-1514988576.jpg
Escrocii au încercat să păcălească un bărbat și o femeie, din municipiul Constanța, prin metoda "Accidentul" și au reușit să plece cu 10.000 de lei.

Zilele trecute, un bărbat, în vârstă de 80 de ani, a fost apelat de către o femeie care s-a recomandat ca fiind fiica sa, informându-l că a suferit un accident și este la spital. La scurt timp, o voce de bărbat necunoscută, care s-a recomandat a fi medic, i-a transmis bărbatului de 80 de ani că are nevoie de 16.000 de euro pentru a intra în operație. Bănuind că ar putea fi victima unei înșelăciuni, octogenarul a anunțat organele de poliție.

Nu la fel a procedat o femeie, de 82 de ani, tot din Constanța. Aceasta a fost apelată pe telefonul fix de către un individ care s-a recomandat ca fiind medic, informând-o că fiul acesteia este la spital, după ce a suferit un accident și că este necesară suma de 10.000 de lei pentru a-i băga copilul în operație. Bătrâna a oferit suma solicitată unui bărbat care s-a prezentat la domiciliul acesteia.

Polițiștii constănțeni au deschis anchete în cele două cauze pentru identificarea autorilor, depistării acestora și tragerea lor la răspundere penală.

"Este foarte important pentru cetățeni să cunoască faptul că în niciun caz de accident rutier reprezentanții instituțiilor publice nu solicită bani pentru a rezolva o speță de natură penală. Se recomandă ca în astfel de cazuri, în care cetățenii sunt sunați și li se solicită diferite sume de bani telefonic, pentru rezolvarea unor accidente rutiere, să se apeleze imediat la 112 sau la Poliție, pentru a se verifica dacă fiul, fiica, ruda, rudele au fost implicate într-un accident rutier", vă sfătuiesc polițiștii constănțeni. 

Comentează știrea

baciu
4 ianuarie 2018
creier mic

A se observa ca mai toti tepuitii sunt votanti PSD. Usor de prostit.

Ginghis Han
25 ianuarie 2018
,,accidentul"

Așa este..votantii psd țepuiți prin metoda accidentul :)) Usor de manipulat & păcăliți,așa le trebuie la toți

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4528 secunde