Mai multe ştiri online:

Octogenară din Constanța, păcălită să dea escrocilor 10.000 de lei

Ştire online publicată Joi, 04 Ianuarie 2018. Autor: Sorin HULUBEI
Escrocii au încercat să păcălească un bărbat și o femeie, din municipiul Constanța, prin metoda „Accidentul” și au reușit să plece cu 10.000 de lei.

Zilele trecute, un bărbat, în vârstă de 80 de ani, a fost apelat de către o femeie care s-a recomandat ca fiind fiica sa, informându-l că a suferit un accident și este la spital. La scurt timp, o voce de bărbat necunoscută, care s-a recomandat a fi medic, i-a transmis bărbatului de 80 de ani că are nevoie de 16.000 de euro pentru a intra în operație. Bănuind că ar putea fi victima unei înșelăciuni, octogenarul a anunțat organele de poliție.

Nu la fel a procedat o femeie, de 82 de ani, tot din Constanța. Aceasta a fost apelată pe telefonul fix de către un individ care s-a recomandat ca fiind medic, informând-o că fiul acesteia este la spital, după ce a suferit un accident și că este necesară suma de 10.000 de lei pentru a-i băga copilul în operație. Bătrâna a oferit suma solicitată unui bărbat care s-a prezentat la domiciliul acesteia.

Polițiștii constănțeni au deschis anchete în cele două cauze pentru identificarea autorilor, depistării acestora și tragerea lor la răspundere penală.

„Este foarte important pentru cetățeni să cunoască faptul că în niciun caz de accident rutier reprezentanții instituțiilor publice nu solicită bani pentru a rezolva o speță de natură penală. Se recomandă ca în astfel de cazuri, în care cetățenii sunt sunați și li se solicită diferite sume de bani telefonic, pentru rezolvarea unor accidente rutiere, să se apeleze imediat la 112 sau la Poliție, pentru a se verifica dacă fiul, fiica, ruda, rudele au fost implicate într-un accident rutier”, vă sfătuiesc polițiștii constănțeni. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8699 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4053 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2783 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7649 secunde