ȘOCANT! Un taximetrist a fost omorât cu bestialitate de doi minori

15323
ȘOCANT! Un taximetrist a fost omorât cu bestialitate de doi minori - politianutreceti620x400-1529826882.jpg

Articole de la același autor

În urmă cu doar câteva ore, polițiștii au prins doi adolescenți, în vârstă de 15 și respectiv 17 ani, suspecți că ar fi omorât un taximetrist. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost găsit în stare de putrefacție într-o pădure din județul Timiș. Cadavrul taximetristului a fost descoperit sâmbătă de către un bărbat într-o pădure de lângă localitatea Sinersig, județul Timiș, care a sunat la 112. Imediat, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, dar și specialiști criminaliști, care au observat că trupul era în stare de putrefacție și prezenta urme de violență.


În urma verificărilor, s-a stabilit că bărbatul era taximetrist de mai mulți ani în orașul Lugoj. 
Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 12 spre 13 iunie, bărbatul ar fi plecat din Lugoj pentru a prelua o comandă în comuna Darova, unde a fost așteptat de doi adolescenți, de 17 și 15 ani. După ce s-au urcat în mașină, tânărul de 17 ani a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe taximetrist din spate de mai multe ori în gât și în zona feței.


Tinerii au dus cadavrul în pădurea de lângă Sinersig, unde l-au abandonat și apoi s-au urcat din nou în mașină, de unde au furat tot ce au găsit. Ulterior, au plecat cu mașina la Timișoara, unde au vândut telefonul mobil, s-au plimbat cu taxiul până au rămas fără benzină, iar apoi l-au abandonat în zona Parcului Copiilor și s-au întors în comuna Darova.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9684 secunde