ȘOCANT. Crimă în spital. Bărbat ucis de un coleg de salon

340
ȘOCANT. Crimă în spital. Bărbat ucis de un coleg de salon - 142297282801-1488200277.jpg

Articole recomandate

Un caz șocant s-a petrecut la un spital de neuropsihiatrie. Un pacient a fost ucis de un alt bărbat cu probleme psihice internat în unitate, după ce a fost lovit cu pumnul în față. Cei care ar fi trebuit să îi supravegheze nu au asistat la incident.


Un bărbat ce suferă de retard mental mediu i-a tras un pumn în față unui bărbat în vârstă de 70 de ani, internat la Sanatoriu cu schizofrenie paranoidă.


Asistentele de la Sanatoriul Podriga, din Botoșani, au intervenit și i-au oprit sângerarea victimei, care a fost supravegheată până când aceasta a adormit. Pe parcusul nopții starea s-a agravat, iar victima a intrat în comă, fiind preluată de un echipaj de ambulanță de la Săveni și transportată la Spitalul Săveni.


Ulterior, s-a solicitat o ambulanță de la Botoșani, însă atunci când echipajul a ajuns la spital, victima a intrat în stop cardio-respirator. A fost resuscitată, dar în cele din urmă a murit pe Secția de Reanimare a Spitalului Județean.


Purtătorul de cuvânt al Sanatoriului de Neuropsihiatrie de la Podriga, dr. Ovidiu Petcu, spune că pacientul care a atacat victima are porniri necontrolabile din cauza bolii, iar personalul este insuficient pentru ca toți pacienții să fie supravegheați.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4865 secunde