€ 4.7326
£ 5.2538
$ 4.2139

Mai multe ştiri online:

ȘOCANT. Bărbat sfâșiat de rottweiler în plină stradă

Ştire online publicată Vineri, 24 Februarie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
Un bărbat a ajuns cu răni grave la spital după ce a fost mușcat de doi câini, unul comunitar și unul Rottweiler. 


Dorin Miulescu, în vârstă de 62 ani, a fost atacat, de cei doi câini, pe o stradă din cartierul craiovean Veterani, în timp ce se îndrepta spre o stație de autobuz.


"Când am trecut de strada Infanteriei pe strada Vânătorii de Munte ca să ajung în Potelu, am fost atacat de doi câini: un Rottweiler și un maidanez. I-am mai văzut și cu alte ocazii, însă mergeam cu mașina și nu am fost în pericol", a povestit Dorin Miulescu, potrivit news.ro.


Bărbatul se află internat în Clinica de Chirurgie Maxilo-Facială a Spitalului Județean de Urgență Craiova.


În urma sesizării făcute de rudele bărbatului, reprezentanții Serviciului de Ecarisaj au ridicat câinele Rottweiler.


"În momentul de față, câinele se află în adăpost, a fost verificat și s-a constatat că nu are microcip", a precizat Cristina Ghenea, purtător de cuvânt la SC Salubritate Craiova SRL.


De asemenea, polițiștii Secției 2 Poliție Craiova au demarat o anchetă pentru identificarea proprietarului câinelui de rasă.


"În urma incidentului, s-au demarat cercetări pentru stabilirea identității proprietarului animalului și aplicarea prevederilor legale în acest caz", a declarat Amelia Căprărin Barbu, din cadrul Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7352 secunde