ȘOCANT. Bărbat, lovit cu violență de primar

370
1
ȘOCANT. Bărbat, lovit cu violență de primar - 142297282801-1492752247.jpg

Articole recomandate

Scandal în comuna Smârdan, din județul Tulcea. Un localnic îl acuză pe edil că l-a bătut până l-a lăsat inconștient. Victima a ajuns la spital cu multiple traumatisme și are nevoie de multe zile de îngrijiri medicale. Între timp, polițiștii s-au autosesizat și anchetează cazul, potrivit Digi24.


Victima, un bărbat de 62 de ani, mergea cu bicicleta când a fost atacat de primarul comunei Smârdan și de un angajat al acestuia.


"M-am trezit cu două mașini în fața mea și au sărit pe mine și m-au bătut. Primarul comunei Smârdan și angajatul lui", spune Ion Pană, bărbatul agresat.


Soția victimei a sunat la 112.


"L-au bătut până a leșinat. Soțul meu avea un târpan, un lemn cu ceva ascuțit pe care îl are tot timpul pe bicicletă acolo. Cu ăla l-au luat, sunt și amprentele și l-au lovit în cap în coaste și cu pumnii".


Bărbatul a ajuns la Spitalul Județean din Brăila cu multiple trautamatisme. Starea lui este stabilă, însă va avea nevoie de multe zile de îngrijiri medicale pentru a se reface.


Prezintă un trautamatism cranio facial, traumatism globocular stâng, traumatism toraco-abdomnial drept, în momentul de față este în curs de investigare, a declarat medicul primar UPU.


Scandalul ar fi pornit de la un conflict mai vechi dintre victimă și primar.


Victima i-ar fi dat 400 de euro în 2012 primarului și de aici au ieșit discuții, pentru că nu i-a mai dat banii înapoi. 


Și sătenii au auzit despre isprava primarului. O parte dintre localnici spun că e pașnic, alții în schimb spun că e agresiv și se tem de el.


În cauză se efectuează cercetări pentru a se stabili persoanele implicate, încadrarea faptei precum și mijloacele probatorii.


Contactat telefonic, primarul a refuzat, deocamdată, să ofere un punct de vedere în privința a ce s-a întâmplat.




Comentează știrea

Gigi
21 aprilie 2017
cusuta cu ata alba

Primarul are multi dusmani, cei mai aprigi fiind cei care au dat si interview-ul, de exemplu, doamna a aspirat la functia de primar dar a pierdut cu un scor rusinos. Cei 400 euro sunt bani dati de victima sub forma de plocon pentru asi angaja fica la o firma din Braila. Intre timp fica amoreza a plecat la Bucuresti dupa un Don Juan iar victima si-a vrut spaga inapoi. Totul a cazut in capul primarului care l-a ajutat sa ajunga la directorul firmei. In ultimul timp il aborda pe strada sa-i ceara lui banii. PS: 1) "Victima purta mereu un tarpan (obiect ascutin la fel de periculos ca un topor) mereu cu el pe bicicleta"; mai sa fie, ce usa de biserica este si victima! 2) A doua fata a victimei lucreaza la DIGI24, sa fie o coincindeta ca acesta stire de interes national sa apara aici?!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4014 secunde