ȘOCANT: băieței bătuți și obligați să întrețină relații sexuale orale

384
ȘOCANT: băieței bătuți și obligați să întrețină relații sexuale orale - secteveniment12augustminorisexor-1407826696.jpg

Articole de la același autor

Caz șocant în localitatea constănțeană Valea Dacilor: un adolescent de 16 ani a obligat doi minori în vârstă de 11 ani să întrețină relații sexuale orale, totul sub privirile oripilate ale amicilor lor. 

Întâmplarea îngrozitoare s-a petrecut la sfârșitul săptămânii trecute, când Engin Zeinedin, din localitatea Valul lui Traian, a venit în Valea Dacilor la bunici. A mers la teren, unde mai mulți copii din localitate jucau fotbal. După un timp, a început, spun părinții minorilor, "să facă armată" cu ei. I-a amenințat, i-a lovit, ba pe unii chiar i-a urcat pe niște barăci din zonă și i-a amenințat că-i aruncă de la înălțime. Iar pe doi dintre minori i-a obligat să se dezbrace și să întrețină relații sexuale orale.

Părinții au aflat despre cele întâmplate de la minori, în momentul în care au ajuns acasă plini de vânătăi și cu lacrimi în ochi. Imediat, au sesizat Poliția. Ieri, suspectul în vârstă de 16 ani a fost reținut de polițiști și dus în fața Judecătoriei Medgidia. După analizarea probelor, magistrații au dispus arestarea preventivă a acestuia.

La rândul lor, specialiștii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța au demarat o anchetă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 30 Iulie 2014
Stire din Cetățenești : Colțul constănțeanului supărat
Sâmbătă, 19 Iulie 2014
Stire din Cetățenești : Reumatismul la copii
Miercuri, 09 Iulie 2014
Stire din Cetățenești : Colțul constănțeanului supărat
Pagina a fost generata in 0.4592 secunde