Obligate să facă sex pe bulevardul Aurel Vlaicu

2364
1
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au dispus, ieri, trimiterea în judecată a lui Tamer Elvis Dumitru, Tenur Ali, Belgin Ali, pentru comiterea infracțiunii de proxenetism, a lui Ersin Ali, Erdin Rasim, C.F.E., de 15 ani, pentru complicitate la proxenetism, și a Alinei Șerban și Florentinei Gheorghe, pentru comiterea infracțiunii de prostituție.
Procurorii spun că primii șase dintre inculpați ar fi înlesnit vreme îndelungată practicarea prostituției de către mai multe femei, dintre care una minoră, în zona bulevardului Aurel Vlaicu, în apropierea fostului târg de legume-fructe, din Constanța. Proxeneții au câștigat sume imense de bani de pe urma fetelor, iar procurorii au reușit cu greu să dovedească vinovăția lor.
Primii cinci inculpați se află în arest preventiv, urmând ca ceilalți să fie cercetați în stare de libertate.
Dosarul lor a fost trimis pe rolul Judecătoriei Constanța, care urmează să stabilească prima înfățișare. Rămâne astfel de văzut ce pedepse le vor aplica judecătorii constănțeni pentru faptele pentru care au fost deferiți justiției.

Comentează știrea

un constantean
12 mai 2011
am trecut aseara cu fetita pe linga niste minore la canton a vlaicu baba novac-erau in curul golsi proxenetii dadeau spaga poli

cita mafie-pe fata vindeau minore la bariera-erau in curul gol -le am filmat si politia lua spaga de la proxeneti- pe fata-dga sri dna tac-ce mai vreti? pe fata-catana rapotan pavel diicot procuror gil e mina in mina cu av lor tibi ionescu-cita coruptie,,,,daca isi vedeau ei fetele in curul gol la produs si proxenetii lua banii? ce putere au acesti proxeneti

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3551 secunde