Oamenii legii sfătuiesc șoferii să ia măsuri suplimentare pentru a se feri de hoții de mașini

1298
Oamenii legii sfătuiesc șoferii să ia măsuri suplimentare pentru a se feri de hoții de mașini - b9243d43f1266f5b50c9f25a94fac9e7.jpg

Articole recomandate

Polițiștii Compartimentul de Ana-liză și Prevenire a Criminalității și cei de la Secțiile de Poliție din municipiul Constanța au desfășurat, în aceste zile, o acțiune de prevenire a furturilor de și din autoturisme.
Ei au acționat în Piața Tomis II, în cartierul Faleză Nord, în campusurile universitare, zona centrală și în apropierea centrelor comerciale. Cu această ocazie, oamenii legii au purtat discuții cu cetățenii pe care i-au sfătuit cum să se ferească de hoți.
Mai mult, pentru prevenirea furturilor din și de autoturisme, polițiștii constănțeni au recomandat cetățenilor adoptarea unei conduite preventive în ceea ce privește protecția bunurilor personale. Astfel, posesorii de autoturisme sunt sfătuiți să nu lase în interiorul acestora obiecte de valoare, genți de voiaj, poșete, borsete, aparatură electronică, întrucât ele pot atrage interesul infractorilor. De asemenea, autoturismul trebuie asigurat cu sistem de alarmă și la cumpărarea unui autoturism second-hand să se solicite și cea de-a doua cheie, iar în cazul în care au pierdut cheile autoturismului sau le-au fost sustrase să schimbe de urgență sistemul de închidere.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.1994 secunde