Oamenii legii îi sfătuiesc pe copii să nu răspundă mesajelor supărătoare

250
Oamenii legii îi sfătuiesc pe copii să nu răspundă mesajelor supărătoare - politiainscolipreventiv2-1572204249.jpg

Articole de la același autor

Bullying-ul și consecințele lui nefaste au fost subiecte atinse de polițiști, în discuțiile avute, joi, 25 octombrie, cu elevii claselor a V-a de la Școala nr. 17 "Ion Minulescu" din municipiul Constanța. În cadrul întrunirii, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, alături de colegii de la Secția 5, au mai vorbit despre prevenirea delicvenței juvenile și victimizarea minorilor. 
Pentru a evita un conflict, polițiștii îi sfătuiesc pe cei mici să nu răspundă mesajelor supărătoare sau provocărilor din partea colegilor sau prietenilor. 


O altă temă dezbătută de polițiști a fost siguranța pe internet a minorilor. Astfel, aceștia au aflat ce categorii de informații se înscriu în clasa datelor cu caracter personal, cu cine pot socializa pe internet și cui pot cere ajutorul în cazul în care se simt amenințați sau șantajați. 


Activități similare au fost desfășurate de polițiștii constănțeni, împreună cu specialiști din cadrul ANITP Constanța, la Liceul Teoretic din orașul Negru Vodă. 


Activitățile desfășurate fac parte din Programul de prevenire a delincvenței juvenile și victimizării minorilor - prioritate națională și locală și proiectul "Pregătiți pentru viață".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4757 secunde