O turistă din Brăila și-a recuperat portofelul cu acte, cu ajutorul jandarmilor

258
O turistă din Brăila și-a recuperat portofelul cu acte, cu ajutorul jandarmilor - whatsappimage20210902at152519-1630662115.jpg

Articole de la același autor

Cu ajutorul jandarmilor constănțeni, o femeie din Brăila a reintrat în posesia actelor de identitate, permisului de conducere, carnetului de student, legitimației de transport și a cardurilor bancare pierdute în stațiunea Mamaia.

Joi după-amiază, echipajul de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanța aflat în patrulare în zona Piațetei Perla din stațiunea Mamaia a găsit pe plajă un portofel. În interiorul acestuia a fost găsit actul de identitate, permisul de conducere, carnetul de student, o legitimație de transport și mai multe carduri bancare .

Posesoarea a fost identificată și contactată de jandarmi, pe baza pozei din cartea de identitate și a contului personal de Facebook. Acesta a declarat că și-a pierdut portofelul pe plajă, în urmă cu patru zile.

A spus că și-a verificat contul personal de Facebook și a observat că jandarmii au căutat-o pentru a-și recupera bunul. S-a întâlnit cu aceștia, le-a mulțumit și și-a recuperat portofelul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5005 secunde