O tânără sechestrată în locuința unui bărbat, salvată după ce fosta soacră a alertat poliția

275
O tânără sechestrată în locuința unui bărbat, salvată după ce fosta soacră a alertat poliția - politia-1599915751.jpg

Articole recomandate

Șase persoane acuzate că au ținut cu forța o femeie de 28 de ani în locuința unui bărbat, în comuna Dragalina, județul Călărași, sunt cercetate pentru lipsire de libertate în mod ilegal, după ce fosta soacră a tinerei a anunțat Poliția.


Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 51 de ani, că fosta sa noră este ținută împotriva voinței sale într-o locuință din comuna Dragalina, județul Călărași, transmite hotnews.ro.


O echipa operativă a descins la adresa indicată de femeie, în comuna Dragalina, județul Călărași, iar tânăra în vârstă de 28 de ani, din municipiul Fetești, județul Ialomița, a fost salvată.


„În fapt, la data de 7 septembrie a.c., în timp ce se afla la domiciliul său din municipiul Fetești, județul Ialomița, ar fi fost convinsă de fratele ei, în vârstă de 32 de ani, să se deplaseze la domiciliul acestuia din comuna Dragalina, județul Călărași, pentru a-i face cunoștință cu un bărbat, în vârstă de 41 de ani. Aceasta a fost de acord să se deplaseze în comuna Dragalina, însă când a vrut să plece a fost ținută împotriva voinței sale, fiindu-i restricționat dreptul la libertate timp de 4 zile de toți membrii familiei bărbatului”, transmit, sâmbătă, polițiștii din Călărași.


Bărbatul în vârstă de 41 de ani fost reținut, iar alți cinci au fost puși sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.509 secunde