O tânără fără un picior, între cele trei finaliste de la Miss Italia. Succesul s-a întors însă împotriva sa

592
O tânără fără un picior, între cele trei finaliste de la Miss Italia. Succesul s-a întors însă împotriva sa - miss05165900-1537261825.jpg

Articole recomandate

Chiara Bordi, o tânără ce poartă o proteză de membru inferior, a reușit marți dimineață să se califice în rândul celor trei finaliste de la Miss Italia 2018, fără să câștige însă concursul. Ea a fost în ultimele zile victima unei campanii de insulte proferate pe rețelele de socializare.

În vârstă de 18 ani, Chiara Bordi, originară din Tarquinia (centrul Italiei), poartă o proteză de membru inferior după un accident pe care l-a suferit în timp ce se plimba cu bicicleta la vârsta de 13 ani. Ea a defilat în cadrul acestei competiții, la fel ca restul concurentelor, în bikini.

În ultimele zile, ea a fost însă ținta unor insulte publicate pe rețelele de socializare, care au generat un val de indignare în rândul personalităților și internauților din Italia.

"Îmi lipsește un picior, dar vouă (vă lipsesc) o inimă și un creier", a răspuns Chiara pe contul ei de Facebook unei persoane care o acuza că s-a înscris la acest concurs "doar pentru că este mutilată".

"În spatele tuturor acestor răutăți se ascund frustrări și insatisfacții. Nu victoria este lucrul care mă interesează, ci să arăt lumii că viața este în continuare frumoasă", chiar și atunci când "renaști în urma unei drame", a adăugat tânăra concurentă.

Chiara Bordi a terminat pe locul al treilea acest concurs la care au participat 32 de regine ale frumuseții din regiunile Italiei. Titlul suprem a fost câștigat de Carlotta Maggiorana, scrie romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9977 secunde