O tânără de 18 ani, bătută fără milă și târâtă de păr pe stradă. Fostul ei iubit a fost reținut

346
O tânără de 18 ani, bătută fără milă și târâtă de păr pe stradă. Fostul ei iubit a fost reținut - pol-1565194012.jpg
O tânără de 18 ani, din Drăgășani, a fost bătută fără milă și târâtă de păr în plină stradă de fostul iubit. Mai mult, după câteva ore de la incident, agresorul a incediat mașina părinților fetei. 


Polițiștii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Drăgășani, sub cordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani, fac cercetări într-un scandal care finalizat cu lipsire de libertate, violență și incendiere.   


Totul a început sâmbătă seara, 4 august, într-un bar din Drăgășani. Un tânăr de 26 de ani a intrat în local, a început să pălmuiască o clientă, pe care apoi a scos-o afară, târând-o de păr pe stradă. Tânăra de 18 ani a fost trasă pe o alee lăturalnică, unde a fost în continuare bătută de agresor.  


Între timp, tatăl și bunicul acesteia, alarmați de un martor ocular, i-au sărit în ajutor. Conflictul a escaladat și s-a ajuns la bătăi cu pumnii și picioarele, până a apărut în zonă poliția și ambulanța, potrivit Adevărul. 


"În seara zilei de 04 august, polițiștii au fost sesizați cu privire la un scandal ce are loc pe raza municipiului Drăgășani. Ajunși la fața locului, au constat că o tânără de 18 ani, în timp ce se afla în fața unui bar, ar fi fost lovită, trasă de păr și târâtă pe o distanță de aproximativ 50 de metri până la o stradă adiacentă de un tânăr de 26 de ani, din Drăgășani, cu care avusese o relație de concubinaj", a explicat purtătorul de cuvânt al  Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Vâlcea, Cătălin Udrea, despre cum a început cearta. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8514 secunde