O tânără a căzut în mare de pe pasarela din Mamaia. Pompierii au scos-o din apă după 20 de minute

979
1
Pompierii constănțeni au intervenit ieri, în jurul prânzului, cu ambarcatiunea TARGA, pentru salvarea unei persoane căzute în apele Marii Negre, în stațiunea Mamaia. 


Doi pompieri au intervenit și au salvat o tânără de aproximativ 27 de ani, conștientă, colaborantă, ulterior aceasta fiind preluată de echipajul SMURD pentru a fi transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.


Din câte se pare, tânăra se afla pe pasarelă în momentul în care ar fi fost cuprinsă de amețeală și a căzut în apă. După aproximativ 20 de minute, tânăra a fost scoasă din apă și transportată în Portul Constanța, acolo unde a fost preluată de o ambulanță. 


"Am fost solicitați să intervenim pentru salvarea unei persoane căzute în apă la pasarela din Mamaia. Din câte am înțeles de la domnișoara respectivă, era pe pasarelă, privea marea, a luat-o amețeala și a căzut în apă. Nu a fost o intervenție dificilă, am reușit să ajungem în timp util. Colegul meu a sărit imediat îmbrăcat în apă, a urcat-o în șalupă și am predat-o colegilor de la Ambulanță", a declarat Dan Bălan, pompier ISU Dobrogea.


Comentează știrea

constanteanul
9 mai 2017
cazuta in apa

Deci,citind articolul si privind fotografiile alaturate,am inteles ca tanara a cazut in apa de pe pasarela din mamaia si in 20 de minute a ajuns in portul Tomis (vezi pozele )de unde a fost salvata de SMURD (din nou,vezi pozele).Doamne ca .."destepti" suntem.....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4703 secunde