€ 4.667
£ 5.2812
$ 4.0662

Mai multe ştiri online:

O șoferiță a lovit un pieton pe strada Tudor Vladimirescu

Ştire online publicată Joi, 17 Mai 2012. Autor: Camelia MIU - MITRIC
O șoferiță de 30 de ani a lovit, astăzi, un pieton care a vrut să traverseze strada prin loc nepermis și fără să se asigure.

Polițiștii de la Rutieră spun că, pe la ora 12,30, Victoria Ramona B., de 30 de ani, care se afla la volanul unui autoturism marca Volkswagen Golf, pe strada Tudor Vladimirescu, la un moment dat l-a accidentat pe Arman I., de 39 de ani, din Constanța, care a încercat să traverseze strada prin loc nepermis și fără să se asigure. Pietonul a fost transportat la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 22 octombrie Foto : VIDEO. FEMEIE DECAPITATĂ DE TREN, ÎN GARA MEDGIDIA! 52254 vizite, 0 comentarii VIDEO. FEMEIE DECAPITATĂ DE TREN, ÎN GARA MEDGIDIA!
Sport
sambata, 20 octombrie Foto : DOLIU ÎN FOTBALUL ROMÂNESC! A MURIT ILIE BALACI 50378 vizite, 0 comentarii DOLIU ÎN FOTBALUL ROMÂNESC! A MURIT ILIE BALACI
Cultură-Educație
sambata, 20 octombrie Foto : Misterul de la Hârșova. Masa pe care a mâncat împăratul Traian, o legendă în piatră 8928 vizite, 0 comentarii Misterul de la Hârșova. Masa pe care a mâncat împăratul Traian, o legendă în piatră
Social
luni, 22 octombrie Foto : Atenție, se oprește furnizarea de gaze naturale, în județul Constanța! 8674 vizite, 0 comentarii Atenție, se oprește furnizarea de gaze naturale, în județul Constanța!
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7337 secunde