O româncă venită din Varșovia la Cluj ar fi intrat în contact cu doi colegi confirmați cu coronavirus

139
O româncă venită din Varșovia la Cluj ar fi intrat în contact cu doi colegi confirmați cu coronavirus - virus-1580230371.jpg

Articole recomandate

A fost alertă, marți, pe aeroportul din Cluj-Napoca, unde o pasageră de 28 de ani, româncă din Sighetu Marmației, a anunțat că ar putea fi infectată cu coronavirus.


Tânără, de meserie stewardesă, venea de la Varșovia, însă înainte fusese în Asia, în Vietnam, unde a intrat în contact cu mai mulți colegi, posibil purtători ai temutului virus din China.


Femeia nu prezenta simptome, însă a fost dusă direct la spitalul de boli infecțioase. Autoritățile au luat datele de contact ale tuturor pasagerilor din avion și i-au sfătuit să fie atenți la simptome. În caz că se simt rău, trebuie să apeleze imediat la un medic.


Tânăra din Sighetu Marmației lucrează pentru o companie aeriană din Vietnam. Astăzi, când s-a urcat în avionul de la Varșovia spre Cluj, le-a spus piloților că a intrat în contact cu doi colegi, suspecți de infecție cu coronavirus. Piloții au dat alerta, iar avionul a fost așteptat de o echipă de medici. Tânăra a fost transportată la Spitalul din Cluj, unde va rămâne șapte zile.


Ceilalți pasageri și echipajul nu au fost lăsați inițial să coboare din avion, până când nu au fos supuși unui control.


Femeia a sosit de la Varșovia cu o cursă aeriană regulată ce a aterizat pe aeroportul internațional din Cluj Napoca.


Autoritățile au intrat în alertă după ce pasagera a declarat că a fost în Asia și ar intrat în contact cu persoane contaminate cu coronavirus. Femeia nu a prezentat până acum simptome, însă acest fapt nu este liniștitor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 4.2793 secunde