O pensionară din Constanța și-a pierdut agoniseala de-o viață după ce a fost înșelată

436
O pensionară din Constanța și-a pierdut agoniseala de-o viață după ce a fost înșelată - opensionara-1468427383.jpg
Polițiștii din cadrul Secției 4 au fost sesizați, ieri, de nepotul unei femei în vârstă de 92 de ani asupra faptului că a fost victima unei înșelăciuni prin deja tradiționala metodă "Accidentul". Astfel, la data de 3 iulie, ora 12:00, persoana vârstnică a fost apelată, pe telefonul fix de la domiciliu, de către un bărbat necunoscut, care s-a recomandat a fi nepotul său. Cu o voce gâtuită de emoție, așa-zisul nepot i-a mărturisit că a fost victima unui accident rutier, în urma căruia și-a fracturat ambele picioare. 


Cu sughițuri în glas, nepotul de ocazie a anunțat-o că are nevoie urgent de suma de 10.000 lei pentru a fi operat de un medic bun. Răvășită la aflarea teribilei vești, bătrâna a mai fost apelată și de un salvator de ocazie, un medic chirurg, care i-a comunicat că este gata să efectueze operația în schimbul unei sume de bani. Plin de compasiune, medicul de conjunctură a anunțat-o pe bătrână că, în cel mai scurt timp, la domiciliul ei va ajunge o femeie care va ridica suma de bani negociată. 


Cu ultimele puteri, bătrâna și-a strâns agoniseala de o viață, 3.200 de lei, sumă pe care a predat-o unei femei. Venit la domiciliul bunicii, în vizită, nepotul a aflat întreaga tărășenie și a anunțat de îndată poliția, care a demarat cercetările specifice pentru identificarea autorilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4441 secunde