€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

O nouă plângere penală pe numele procurorilor Lucian Onea și Mircea Negulescu

Ştire online publicată Luni, 14 Ianuarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Andreea Cosma s-a prezentat, luni, la sediul Parchetului general, iar la ieșire aceasta a precizat că a depus o nouă plângere penală împotriva a trei procurori și a doi experții."Am făcut o nouă plângere penală în care am calitatea de parte vătămată împotriva a trei procurori care au contribuit la întocmirea rechizitoriului meu cu care mă judec încă la Înalta Curte și a experților care au calculat prejudiciul: Savu Alfred, Lucian Onea și Mircea Negulescu, plus expertul numit de instanță și expertul DNA.

Au vrut de multe ori să ne aresteze (...) ca să poată obține denunțuri vizavi de alte persoane sau să constrângă pe cei pe care îi aresta să facă denunțuri mincinoase bazate pe probe fals", a mai spus deputatul Andreea Cosma, la plecarea la de Parchetul general.Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7169 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3912 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2952 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7526 secunde