O nouă crimă șochează România. O femeie a fost înjunghiată mortal și incendiată de soț

219
O nouă crimă șochează România. O femeie a fost înjunghiată mortal și incendiată de soț - criminalisti15115942541520945056-1522909794.jpg

Articole recomandate

O femeie a fost găsită înjunghiată și incendiată. S-a întâmplat în județul Argeș. Principalul suspect este soțul acesteia, care a fost prins la câteva ore de la comiterea faptelor.

UPDATE: Criminalul a fost prins de poliție. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, bărbatul a fost depistat pe raza localității de domiciliu și a fost condus la audieri. El a fost găsit la niște rude.

xxx


Crimă șocantă în Argeș. O femeie a fost găsită moartă în localitatea Ștefănești. Aceasta prezenta mai multe tăieturi pe corp, dar și arsuri. Principalul suspect este soțul acesteia. Bărbatul este de negăsit, acesta plecând de acasă împreună cu fiul lor de numai trei ani.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Argeș, Mădălin Zamfir, a declarat că polițiștii intervin la o sesizare venită din orașul Ștefănești.

O vecină a sunat la 112 și anunțat că în casa celor doi s-au auzit țipete.

"Din primele informații a reieșit că o femeie de 28 de ani din Ștefănești a fost transportată la spital cu leziuni în zona gâtului. Aceasta a decedat. Se pare că înainte ar fi avut o altercație cu soțul", a declarat Zamfir.

Potrivit acestuia, bărbatul a fugit imediat, împreună cu fiul său, în vârstă de trei ani.

"În acest moment, multiple echipaje de poliție îl caută pe bărbat", a adăugat Mădălin Zamfir.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.309 secunde