O mașină cu trei bărbați a căzut în brațul Borcea al Dunării. Unul singur a reușit să iasă

392
O mașină cu trei bărbați a căzut în brațul Borcea al Dunării. Unul singur a reușit să iasă - masina-1625292940.jpg

Articole recomandate

Pompierii din Ialomiţa fac căutări în Braţul Borcea al Dunării, pe raza comunei Borduşani, unde o maşina a căzut în apă. Un bărbat s-a salvat, însă doi nu au mai putut ieşi.


Potrivit ISU Ialomiţa, în jurul orei 3.35, pompierii au fost alertaţi prin 112 că în Braţul Borcea al Dunării,pe raza comunei Borduşani, un autoturism a căzut în apă. În interiorul maşinii se aflau 3 bărbaţi cu vârste cuprinse între 38 şi 50 de ani. Dintre aceştia, un bărbat de 38 de ani s-a autoevacuat, iar ceilalţi 2 au rămas captivi în interior.


Bărbatul a fost cel care a alertat echipele de căutare-salvare şi în cel mai scurt timp, au plecat spre locul evenimentului două echipaje de salvatori cu o autospecială şi o barcă, aceştia executând misiuni de monitorizare.


La locul evenimentului a venit în sprijin şi un echipaj al SAJ Ialomiţa care a acordat primul ajutor medical bărbatului care s-a autoevacuat, ulterior acesta fiind transportat la Spitalul Municipal Feteşti. Salvatorii au început căutările cu barca pneumatică imediat cum s-a luminat.
În sprijin, au fost solicitaţi şi scafandrii militari din cadrul ISU Bucureşti-Ilfov. Până la ora publicării acestei știri cei doi bărbaţi nu au fost găsiţi.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7512 secunde