O mașină a intrat într-un loc de joacă pentru copii și s-a înfipt direct într-un tobogan

323
O mașină a intrat într-un loc de joacă pentru copii și s-a înfipt direct într-un tobogan - img2243452200-1557479914.jpg

Articole recomandate

Un accident teribil, care putea să aibă consecințe deosebit de grave, a avut loc azi, în București, atunci când un autoturism a intrat cu viteză într-un loc de joacă din Capitală, în Sectorul 3, scrie romaniatv.net


***



O mașină scăpată de sub control a intrat cu viteză într-un loc de joacă pentru copii aflat pe Barajul Rovinari. Un părinte care-și ducea copilul la grădiniță a fost martorul unui incident care se putea transforma într-o adevărată tragedie. O mașină scăpată de sub control a rupt gardurile unui parc de joacă pentru copii și s-a înfipt direct într-un tobogan.

Bărbatul care-și ducea copilul la grădiniță mărturisește cu groază că scena s-a petrecut la câțiva metri în fața lui. Omul a făcut o fotografie și a postat imaginea pe Facebook.

"Azi dimineață, pe Barajul Rovinari, la 08.10 o mașină a sărit din parcare direct în parcul de joacă pentru copii. Noroc că la ora aia era pustiu. Duceam copilul la grădiniță. S-a întâmplat la câțiva metri în fața noastră. Vecinii au sunat la 112. Dacă se întâmplă mai spre seară, când e parcul plin, vorbeam despre o tragedie", este mesajul postat de Cristian Dobrescu pe Facebook.

Din primele informații, șoferul mașinii a fost grav rănit, fiind transportat la sptalul Sf, Pantelimon.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6017 secunde