O mare bătaie de joc! Circulație în ritm de melc, pe Podul Agigea

716
6

Articole de la același autor

Continuă bătaia de joc a autorităților în cazul Podului Agigea. Așa cum era de așteptat, luând în considerare lucrările interminabile pe acest segment de drum, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat prelungirea restricțiilor de circulație. Motivul? Incapacitatea CNAIR de a respecta un termen asumat de luni bune. 


"Se prelungește termenul de restricționare a circulației pe podul de la Agigea, situat pe DN 39 (km 8+988), pe sensul de deplasare Agigea-Constanța, până la data de 28 noiembrie 2017, ora 24:00. În această perioadă, va fi interzisă tranzitarea podului cu autovehicule și convoaie agabaritice, precum și manevra de depășire, iar viteza de circulație va fi limitată la 50km/h pe toată lungimea podului. Precizăm că, în această perioadă, traficul rutier se va desfășura în ambele direcții, pe sensul de deplasare Constanța - Agigea", susțin reprezentanții CNAIR, prin intermediul unui comunicat de presă. 


Prelungirea restricțiilor este necesară pentru finalizarea lucrărilor de tensionare a unor hobane, iar lucrările presupun: demontarea distanțierilor provizorii ai hobanelor, armarea și betonarea bulbilor hobanelor la nivelul trotuarelor, montarea deviatorilor ancorajelor inferioare și montarea distanțierilor definitivi ai hobanelor.


Comentează știrea

Hollywood
1 noiembrie 2017
Și atunci....

.... întreb eu ..... ce plm s-a inaugurat mai acum ceva vreme?! Au venit atunci politrucii gârlă, se călcau pe picioare care să declare finalizarea reabilitării podului (după 6 ani) și zâmbeau ca niște imbecili la camere. Cum s-a terminat sezonul hop! Mai întâi că trebuie strâns un șurub, o piuliță, lucrări "ușoare" și încet-încet ce să vezi? Au închis iar traficul alternativ pe 2 benzi. Și inaugurarea aia ce-a fost?! Plm.

costea
1 noiembrie 2017
----

inaugurare cu Razvan Cuc care ...canta ca cucu acum inafara ministerului si cu Tariceanu - 5 neveste si 3 partide

Podul de la Agigea
1 noiembrie 2017
Agent electoral in ALDE-PSD

Mi se pare ca pe podul asta au pasit si Victor Ponta,Tariceanu cu Mazare si toti făgădaii mamii lor de analfabeti functionali si tantosi.

Giany
1 noiembrie 2017
Asa va fi mereu

Niste plevusti peste tot ce tine de decizie,conducere,administratie. Asta este de fapt brandul national. Nici o grija,asa va fi inca doua sau trei secole. Astia suntem noi de fapt. Ca sunt ezceptii,da ,ele sunt dar nu ele decid,nu ele au puterea si unitatea necesara pentru a schimba ceva in bine. Dupa ce mor,exceptiile sunt luate in seama ocazional,ceva ce tine de evenimente si imediat apoi sunt uitate. Avem soarta pe care ne-o alegem cu indarjire.

Borat
1 noiembrie 2017
Hmm

Ce face președintele CJC ? Ce fac toți primarii de la sud și nord de pod ? Acum este închis și se repara și drumul ocolitor pe noul pod -Agigea-Eforie . Ce mai urmează ? Noi toți suntem vinovați ca ar trebui sa mergem pe pod și sa-i luam la omor pe toți idioții care ne conduc

Borat
1 noiembrie 2017
Hmm

Mai vorbesc și de spital regional Rușine Nu sunt în starea sa facă podul de la Cora Baaa Fagadau ai spus ca nu o sa aibă același soarta cu cel de la Agigea dar s-au suspendat lucrările și este foarte greu dimineața mai circula și căruțele cu țigani ca milițienii locali dorm dar tu ce faci ?

Pagina a fost generata in 0.9725 secunde