O mamă și fiica ei, înjunghiate în pădure de fostul soț al tinerei

204
1
O mamă și fiica ei, înjunghiate în pădure de fostul soț al tinerei - elicoptersmurd-1505133902.jpg

Articole recomandate

Două femei, mamă și fiică, au fost înjunghiate în abdomen de fostul soț al cele mai tinere. Incidentul s-a produs pe un drum forestier din zona Borșa, Maramureș.


Cele două femei au intrat în conflict cu soțul celei mai tinere, în vârstă de 47 ani, cu care aceasta se află în divorț.

După incident, cele două s-au dus, în cursul zilei de duminică, la cules de ciuperci în zona Betigi. Aici au fost găsite de bărbat. Acesta s-a repezit asupra lor cu un cuțit și le-a aplicat mai multe lovituri. Pe drumul de munte, a fost găsită de mai mulți trecători, fiica, mai întâi. Trecătorii au plecat în căutarea mamei femeii, pe care au găsit-o, de asemenea, plină de sânge.

La fața locului a intervenit un echipaj al Salvamont, polițiști și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) Maramureș. În intervenție, toți cei care au participat au avut de înfruntat terenul accidentat.

În stare mai gravă s-a aflat femeia mai în vârstă. "Aceasta prezenta plăgi adominale și semitoracice profunde. Fiica sa a avut plăgi mai ușoare. Cele două au fost transportate la Centrul de Primiri Urgențe a Spitalului din Borșa. Femeia mai în vârstă s-a aflat în șoc hemoragic, astfel că a fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD de la Târgu Mureș. Acesta a transportat pacienta la Spitalul Județean Baia Mare", a declarat Ioana Cătană, directorul medical al SAJ Maramureș, scrie realitatea.net


Comentează știrea

OSCAR
18 septembrie 2017
loan/împrumut,

Eu sunt oscar wesley de nume. Eu locuiesc in romana, vreau să folosesc acest mediu pentru a vă alerta tuturor solicitanților de împrumut să fie foarte atenți, pentru că există înșelătorie peste tot. Acum cateva luni am fost tensionate din punct de vedere financiar, și din cauza disperarea mea am fost scammed de mai multe on-line de creditori. Am pierdut aproape speranța până când un prieten de-al meu ma trimis la un creditor foarte fiabil numit Serghei Shikunov Servicii de Împrumut care să-mi împrumuți un împrumut negarantat de 75.000 de dolari în 24 oră fără nici un stres. Dacă vă aflați în nevoie de orice fel de împrumut, contactati-l acum prin e-mail: [email protected] sunt folosind acest mediu pentru a vă alerta tuturor solicitanților de împrumut, din cauza naiba am trecut prin în mâinile acelor creditori frauduloase mulțumesc.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9807 secunde