O mamă și fiica ei, găsite decedate într-o localitate din Hunedoara

315
O mamă și fiica ei, găsite decedate într-o localitate din Hunedoara - criminalisti-1332082961.jpg
O mamă și fiica ei, din localitatea Blăjeni (județul Hunedoara), au fost găsite moarte în această după-amiază, în locuința lor.

Fiica avea 19 de ani, iar femeia - 49 de ani. Principalul suspect este concubinul tinerei. La crimă au asistat cei doi copii ai cuplului, de 2 și 3 ani. Se pare că tânăra voia să-l părăsească pe bărbat, acesta fiind motivul pentru care el a comis atrocitatea.

Cadavrele celor două femei, au fost descoperite de fiul femeii mai în vârstă, fratele celei de-a doua victime. Acesta a sunat la 112, a anunțat crima și l-a chemat pe tatăl său în ajutor.

"Când am intrat în casă am văzut-o pe soția mea cu capul tăiat, probabil cu un topor. Fiica mea era înjunghiată, amândouă erau moarte, și lângă ele erau nepoții mei: o fată de un an și opt luni și un băiat de trei ani. Băiatul care e mai mare a spus că tata le-a omorât și plângea", a declarat Petru Dumbravă, soțul femeii de 49 de ani și tatăl tinerei.

Potrivit acestuia, agresorul ar fi fostul concubin al fiicei sale, un bărbat din județul Arad, de care fiica sa s-a despărțit în urmă cu șase luni și care încerca să se împace cu ea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3062 secunde