O mamă refuză să lase medicii să-i opereze copilul, de teamă să nu-i fure organele

277
O mamă refuză să lase medicii să-i opereze copilul, de teamă să nu-i fure organele - teama-1499971728.jpg

Articole recomandate

Mama unui băiețel în vârstă de 12 ani se opune operației ce i-ar putea salva viața copilului, fiind convinsă că băiatului i se vor lua organele pentru transplant. Mai mult, femeia l-a abandonat într-un centru de plasament, dar nici medicii, nici autoritățile nu fac nimic să-l salveze pe copil, scrie libertatea.ro

Încă de la naștere, copilul a fost diagnosticat cu o boală gravă. Are o inimă de trei ori mai mare decât ar fi normal. La vârsta de 2 ani, mama l-a abandonat într-un centru de plasament și a plecat la muncă în străinătate. Mai trece din când în când să-l vadă atunci când ajunge în țară.

"Sângele lui este îngroșat și nu este bine oxigenat.Dacă nu este operat va face un accident vascular cerebral, îl paralizează", declară Constantin Iordache, medic cardiolog Spitalul de Copii "Sf. Maria" Iași.


"Asta mi-a spus și la telefon mama, nu spun eu acum: că s-ar putea să-i ia organele. O prostie, bineînțeles, s-ar putea organele să fie folosite în scop de transplant. Mama a fost chiar îndărătnică", adaugă medicul Constantin Iordache, potrivit Digi24.










Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8369 secunde