O întâlnire importantă pentru armata română

479
O întâlnire importantă pentru armata română - romania-1489515488.jpg
Ieri, la sediul MApN, a avut loc o întâlnire a ministrului Apărării Naționale, Gabriel Leș, cu ambasadorul Republicii Franceze la București, François Saint-Paul. 


Întâlnirea a constituit un prilej pentru reconfirmarea caracterului special al relației bilaterale, prin prisma parteneriatului strategic dintre România și Franța. Cei doi oficiali au avut un schimb de opinii pe teme de interes reciproc, cu accent pe evoluția situației de securitate în Europa și pe intensificarea cooperării, atât în domeniul apărării în cadrul Uniunii Europene și NATO, precum și în context bilateral. 


De asemenea, a fost confirmat angaja-mentul pentru consolidarea relațiilor bilaterale în contextul actual de securitate, inclusiv prin identificarea și avansarea unor modalități concrete de dezvoltare a cooperării militare dintre România și Franța, în domenii cum sunt informații pentru apărare, pregătirea, instruirea și participarea la misiuni și operații internaționale, forțele pentru operații speciale și cooperarea în spectrul tehnico-militar.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4882 secunde