Mai multe ştiri online:

O grefieră s-a aruncat de la etajul 2 al Parchetului Curții de Apel. A lăsat un bilet de adio

Ştire online publicată Vineri, 24 Mai 2019. Autor: Cuget Liber Online.
O grefieră din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași a murit, vineri, după ce s-ar fi aruncat de la etajul al doilea al clădirii în care lucra. Femeia a fost preluată în stare de inconștiență de la locul accidentului, iar medicii de la Spitalul ”Sfântul Spiridon” au declarat decesul.Gest extrem la Iași. O angajată s-a aruncat în gol de la etajul al doilea. Grefiera a fost resuscitată timp de câteva zeci de minute, fiind transportată în stare de inconștiență la Spitalul ”Sfântul Spiridon”, însă medicii au declarat decesul.

Cadrele medicale susțin că femeia suferise multiple traumatisme.

Anchetatorii ar fi găsit în buzunarul grefierei un bilet prin care aceasta își explică gestul, conținutul fiind analizat la această oră de anchetatori.

În 26 aprilie, fostul purtător de cuvânt al Parchetului General Ramona Bulcu a murit după ce s-a aruncat de la etajul al cincilea al clădirii în care lucra.

Femeia a stat ”Minute bune pe pervazul clădirii, cu picioarele în afară, înainte de a se arunca în gol.

În 15 martie, fostul șef al DNA Timișoara Tamas Schiffbeck s-a sinucis aruncându-se de la etajul clădirii în care lucra ca procuror al Direcției Naționale Anticorupție.

În buzunarul victimei s-a găsit un bilet de adio, invocând diferite neînțelegeri de la locul de muncă.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8575 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4037 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2960 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7246 secunde