O grefieră s-a aruncat de la etajul 2 al Parchetului Curții de Apel. A lăsat un bilet de adio

279
O grefieră s-a aruncat de la etajul 2 al Parchetului Curții de Apel. A lăsat un bilet de adio - 201809291ambulantasmurdcaretrans-1558684206.jpg

Articole recomandate

O grefieră din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași a murit, vineri, după ce s-ar fi aruncat de la etajul al doilea al clădirii în care lucra. Femeia a fost preluată în stare de inconștiență de la locul accidentului, iar medicii de la Spitalul "Sfântul Spiridon" au declarat decesul.



Gest extrem la Iași. O angajată s-a aruncat în gol de la etajul al doilea. Grefiera a fost resuscitată timp de câteva zeci de minute, fiind transportată în stare de inconștiență la Spitalul "Sfântul Spiridon", însă medicii au declarat decesul.

Cadrele medicale susțin că femeia suferise multiple traumatisme.

Anchetatorii ar fi găsit în buzunarul grefierei un bilet prin care aceasta își explică gestul, conținutul fiind analizat la această oră de anchetatori.

În 26 aprilie, fostul purtător de cuvânt al Parchetului General Ramona Bulcu a murit după ce s-a aruncat de la etajul al cincilea al clădirii în care lucra.

Femeia a stat "Minute bune pe pervazul clădirii, cu picioarele în afară, înainte de a se arunca în gol.

În 15 martie, fostul șef al DNA Timișoara Tamas Schiffbeck s-a sinucis aruncându-se de la etajul clădirii în care lucra ca procuror al Direcției Naționale Anticorupție.

În buzunarul victimei s-a găsit un bilet de adio, invocând diferite neînțelegeri de la locul de muncă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.873 secunde