O fetiță și-a salvat mama și fratele căzuți într-o râpă de 10 metri

275
O fetiță și-a salvat mama și fratele căzuți într-o râpă de 10 metri - salvamont-1525242933.jpg

Articole recomandate

O copilă de 11 ani și-a salvat mama și fratele căzuți într-o râpă adâncă de zece metri. Aceasta a sunat la 112 fără să stea prea mult pe gânduri.


Potrivit ISU Caraș-Severin, un grup de turiști s-a aventurat, marți, pe Cheile Carașului. O mamă cu doi copii, o fetiță de 11 ani și un băiețel de un an și 6 luni transportat de femeie în spate, într-un port-bebe, s-au rătăcit de grup.


La un moment dat, femeia a alunecat și a căzut într-o râpă adâncă de aproximativ 10 metri. A reușit să se prindă de niște crengi, dar a rămas suspendată la o distanță de circa 3 metri de cărarea de pe marginea râului Caraș.


Fetița de 11 ani a apelat numărul de urgență 112 și imediat au pornit spre ei un echipaj al Detașamentului de Pompieri Reșița, un echipaj al Poliției, doi salvamontiști, un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, viceprimarul și un angajat al Primăriei Carașova.

Cei trei au fost găsiți datorită indicațiilor date de fetiță. Din fericire niciunul dintre ei nu a suferit răni.

"Mulțumim domnișoarei pentru simțul practic și sprijinul oferit salvatorilor și recomandăm tuturor părinților să-și educe copiii și în privința reacțiilor în situații de urgență", arată sursa citată, potrivit Antena3.ro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4759 secunde