O fetiță de 14 ani s-a spânzurat cu un cablu electric în podul casei, după o ceartă cu părinții

Sâmbătă, 28 Octombrie 2017
572
Când copiii nu sunt înțeleși de părinți, apar tragedii. O elevă la Scoala "Miron Costin", s-a spânzurat cu un cablu electric agățat de o grindă, în podul casei. Descoperirea macabră a fost făcută chiar de tatăl fetei. Cu o zi înainte de a se sinucide, Amalia i-ar fi mărturisit unei colege de clasă că a avut în ultima perioadă mai multe neînțelegeri cu părinții, scrie Obiectiv de Suceava.


O copilă de 14 ani și-a pus capăt zilelor spânzurându-se în podul casei, în urma unor certuri avute cu părinții. La data de 26 octombrie 2017, în jurul orei 13.45, Poliția municipiului Suceava a fost anunțată prin 112 de către Marian M. despre faptul că fiica sa minoră, Amalia M., de 14 ani, a fost găsită decedată în podul locuinței.

Din declarația dată de bărbat a reieșit faptul că în dimineața de 26 octombrie a.c., în jurul orei 08.50, acesta a plecat de acasă împreună cu soția sa, cei doi fiind însoțiți de fiica lor. Marian M. și soția sa, Mihaela M., au plecat în Centrul Comercial Bazar, iar fiica lor a plecat la Scoala Generală "Miron Costin" din Suceava.

În jurul orei 13.30, Mihaela M. i-a spus soțului său să se ducă de urgență acasă întrucât s-a întâmplat ceva rău. Acesta s-a deplasat acasă cu un taxi, iar în momentul în care a intrat în casă a constatat faptul că fiica sa, Amalia, era decedată, fiind găsită spânzurată cu un cablu electric de o grindă din podul locuinței.

Cu ocazia verificărilor făcute de polițiști la fața locului, în apropierea cadavrului minorei a fost găsit un cablu electric și un scaun, obiecte pe care, cel mai probabil, copila le-a folosit pentru a se sinucide.Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3952 secunde