O femeie din Mangalia și-a dat dispărut bărbatul

2243
O femeie din Mangalia  și-a dat dispărut bărbatul - 1c4e11977e7ff77219064e9686209915.jpg
Polițiștii din Mangalia fac cercetări pentru a da de urma unui bărbat care a plecat de acasă și nu s-a mai întors.
În cursul zilei de miercuri, Daniela Lungu, din Mangalia, s-a dus la sediul Poliției din localitate și le-a spus oamenilor legii că este îngrijorată deoarece soțul ei nu a mai dat niciun semn de viață și se teme că i s-ar fi putut întâmpla ceva rău. Femeia le-a povestit că Virgil Roman Lungu, de 36 de ani, a plecat, marți, de acasă, la volanul unui autoturism Mercedes, de culoare verde kaki, și de atunci nu a mai reușit să ia legătura cu el.
Bărbatul are o înălțime de aproximativ 1,80 metri, 85 de kilograme, păr negru, ondulat, tuns scurt, ochi căprui de mărime mijlocie, ten deschis. Totodată, femeia a mai precizat că soțul ei are pe piciorul drept, în zona genunchiului o aluniță de aproximativ trei centimetri, iar pe piciorul stâng, în zona genunchiului, are o cicatrice provenită în urma unei operații.
În altă ordine de idei, în ziua în care bărbatul a plecat de acasă era îmbrăcat cu blugi, bluzon cu mânecă lungă, de culoare verde deschis, purtând încălțăminte sport de culoare maro.
***
Cetățenii care pot furniza orice informații în legătură cu această persoană sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliție sau să apeleze gratuit numărul de telefon 112.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3351 secunde