O femeie de 65 de ani și-a ucis soțul în bătaie

297
O femeie de 65 de ani și-a ucis soțul în bătaie - criminalisti21324916623-1398931285.jpg

Articole recomandate

O femeie de 65 de ani a fost arestată preventiv pentru 30 de zile după ce și-a ucis soțul în bătaie. Constanța Măzăreanu, de 65 de ani, originară din localitatea ieșeană Tomești, s-ar fi aflat în stare de ebrietate în momentul comiterii faptei.


Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, fapta a avut loc pe 14 aprilie, atunci când, la orele dimineții, Constanța Măzăreanu a mers pentru a ridica pensia ei și a soțului Alexandru (69 de ani), scrie 7est.ro.


 Din banii primiți, notează anchetatorii, femeia a făcut cumpărături, a achitat datoriile și a consumat băuturi alcoolice.
"După ce a revenit acasă, victima i-a cerut să-i dea pensia, cerere la care inculpata a răspuns cu violență, lovindu-l pe Măzăreanu Alexandru cu palmele peste față până când victima a cãzut. Inculpata a continuat sã-l lovească cu picioarele, apoi l-a târât în afara locuinței, lovindu-l cu pumnii în zona capului și strangulându-l cu mâinile. Când a constatat că soțul său nu mai mișca, inculpata l-a acoperit cu o pătură și l-a lăsat pe aleea betonată dintre casă și bucătărie, plecând la o vecină, de unde și-a mai cumpărat 1 litru de vin", au precizat procurorii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6788 secunde